Miljøriktig luktfjerning

LUKT

Ingen nese i verden lukter antageligvis helt det samme. Det som oppfattes som god lukt av noen kan faktisk oppfattes som svært dårlig lukt for andre.

Nesen er det beste instrumentet for å avgjøre hvordan lukt oppfattes. Lukt har vi rundt oss hele tiden og terskelen for lukt har gått kraftig ned de siste årene, noe som innebærer at vi ikke lenger ønsker at det skal lukte mat rundt oss i nærmiljøet eller annen type lukt f.eks. i hjemmet, på kontoret eller på andre steder vi oppholder oss, som kan oppfattes som sjenerende eller irriterende på en eller annen måte.

Ved å bestemme ulike lukter bruker man fremdeles i dag den menneskelige nesen til å dufte seg fram i paneler for å avgjøre god og dårlig lukt.

I manmge sammenhenger har man gjennom de siste 20 årene brukt parfymerte oljer, rengjøringsmiddel etc. for å kamuflere sjenerende lukt, både i kontorlokaler og spesielt i biler. Dette er ikke spesiellt miljøvennlig og for allergiske mennesker kan dette virke svært ubehagelig eller framkalle f.eks. allergiske reaksjoner. Man har også benyttet økt ventilasjon for å fjerne lukt, noe som selvsagt ikke hverken er miljøvennlig eller spesielt billig.

Ved fjerning av lukt permanent kreves det derfor en individuell behandling i hvert enkelt tilfelle for å få fjernet "luktgenet". Bruk av UV-C og Ozon er det kraftigste oksydasjonsmiddel man kan bruke for å bryte ned lukt og fjerne organmisk forurensning. Husk derfor at man kansskje må gjenta en behandling for å få fjernet lukten permanent i visse tilfeller og at anbefallte tider for behandling er basert på en generell oppfatning av når en lukt kan være fjernet.

Når man skal fjerne lukt egner ozonbehandling seg svært godt og ved bruk av JIMCO`s UV-C teknologi - også kalt FOTOLYSEOKSIDASJON, vil vi kunne redusere lukten med ca. 95%. Et område hvor denne teknologien egner seg svært godt, er ved fjerning av "kloakklukt" eller hydrogensulfid.

 

 

Fotolyseoksidasjon er 100% miljøvennlig - ingen skadelige reststoffer eller kjemikalier.

 

Kontakt

B.GRYTVIK PRODUKTER EPF

E-post: bjornar@grytvik.net

Fillingsnes

7263 Hamarvik

Tlf.: 40546361

Søkested

Nyheter

24.10.2013 20:41

Spørsmål og forslag

Ønsker du å stille oss spørsmål angående informasjonen på denne nettsiden eller om våre tjenester?...

Avstemning

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode